KASCONSTRUCTIE

Bosma metaalbewerking realiseert kassen in alle denkbare afmetingen en hoogtes door vele jaren ervaring in de kassenbouw.

SIERHEKWERK

Met de sierhekwerken van Bosma Metaalbewerking haalt u kwaliteit rond uw huis. Sierhekwerken zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van uw terrein. Want als u uw terrein wilt beveiligen, waarom dan niet sierlijk. Alle mogelijke beveiligingsaspecten zijn aan uw Sierhekwerk aan te brengen. Bijvoorbeeld: het op afstand openen door middel van automatische bediening.

STRAATVERLICHTING

Bosma metaalbewerking werkt regelmatig aan het realiseren van bijzondere, openbare (verlichtingen)projecten. Uw idee wordt tot uitgevoerd door een gedreven team van medewerkers die gespecialiseerd zijn in maatwerk en speciale projecten. Creativiteit , vakmanschap en innovatieve technieken visualiseren uw ideeën.

AFVALCONTAINER

In steeds meer Steden in Nederland worden ondergrondse afvalcontainers geplaatst. Bosma metaalbewerking werkt mee aan de realisatie van deze landelijke upgrade op het gebied van afvalverzameling door het vervaardigen van de containers.

  • Bosma metaalbewerking realiseert kassen in alle denkbare afmetingen en hoogtes door vele jaren ervaring in de kassenbouw.
<br></br>
<a href= " title="KASCONSTRUCTIE" />
  • Met de  sierhekwerken van Bosma Metaalbewerking haalt u kwaliteit rond uw huis. Sierhekwerken zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van uw terrein. Want als u uw terrein wilt beveiligen, waarom dan niet sierlijk. Alle mogelijke beveiligingsaspecten zijn aan uw Sierhekwerk aan te brengen.  Bijvoorbeeld: het op afstand openen door middel van automatische bediening.
<br></br>
<a href= " title="SIERHEKWERK" />
  • Bosma metaalbewerking werkt regelmatig aan het realiseren van bijzondere, openbare (verlichtingen)projecten. Uw idee wordt tot uitgevoerd door een gedreven team van medewerkers die gespecialiseerd zijn in maatwerk en speciale projecten. Creativiteit , vakmanschap en innovatieve technieken visualiseren uw ideeën.
<br></br>
<a href= " title="STRAATVERLICHTING" />
  • In steeds meer Steden in Nederland worden ondergrondse afvalcontainers geplaatst. Bosma metaalbewerking werkt mee aan de realisatie van deze landelijke upgrade op het gebied van afvalverzameling door het vervaardigen van de containers.
<br></br>
<a href= " title="AFVALCONTAINER" />

Sierhekwerk

Sierhekwerken

Met de  sierhekwerken van Bosma Metaalbewerking

haalt u kwaliteit rond uw huis.

 

Sierhekwerken zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van uw terrein. Want als u uw terrein wilt beveiligen, waarom dan niet sierlijk. Alle mogelijke beveiligingsaspecten zijn aan uw Sierhekwerk aan te brengen.  Bijvoorbeeld: het op afstand openen door middel van automatische bediening.

 

Bosma metaalbewerking heeft ook gedacht aan sierhekwerken voor kinderen. Wij hebben een sierhek ontworpen waar uw kinderen zich niet aan kunnen bezeren tijdens het spelen.

 

De Sierhekwerken vergen geen onderhoud doordat zij niet roesten.  Het sierhekwerk wordt verzinkt en in de gewenste kleur poedercoating gemoffeld. 

 

We hebben een diversiteit aan modellen en mogelijkheden: U zegt het , wij maken het. 

De klant is altijd koning.