KASCONSTRUCTIE

Bosma metaalbewerking realiseert kassen in alle denkbare afmetingen en hoogtes door vele jaren ervaring in de kassenbouw.

SIERHEKWERK

Met de sierhekwerken van Bosma Metaalbewerking haalt u kwaliteit rond uw huis. Sierhekwerken zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van uw terrein. Want als u uw terrein wilt beveiligen, waarom dan niet sierlijk. Alle mogelijke beveiligingsaspecten zijn aan uw Sierhekwerk aan te brengen. Bijvoorbeeld: het op afstand openen door middel van automatische bediening.

STRAATVERLICHTING

Bosma metaalbewerking werkt regelmatig aan het realiseren van bijzondere, openbare (verlichtingen)projecten. Uw idee wordt tot uitgevoerd door een gedreven team van medewerkers die gespecialiseerd zijn in maatwerk en speciale projecten. Creativiteit , vakmanschap en innovatieve technieken visualiseren uw ideeën.

AFVALCONTAINER

In steeds meer Steden in Nederland worden ondergrondse afvalcontainers geplaatst. Bosma metaalbewerking werkt mee aan de realisatie van deze landelijke upgrade op het gebied van afvalverzameling door het vervaardigen van de containers.

  • Bosma metaalbewerking realiseert kassen in alle denkbare afmetingen en hoogtes door vele jaren ervaring in de kassenbouw.
<br></br>
<a href= " title="KASCONSTRUCTIE" />
  • Met de  sierhekwerken van Bosma Metaalbewerking haalt u kwaliteit rond uw huis. Sierhekwerken zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van uw terrein. Want als u uw terrein wilt beveiligen, waarom dan niet sierlijk. Alle mogelijke beveiligingsaspecten zijn aan uw Sierhekwerk aan te brengen.  Bijvoorbeeld: het op afstand openen door middel van automatische bediening.
<br></br>
<a href= " title="SIERHEKWERK" />
  • Bosma metaalbewerking werkt regelmatig aan het realiseren van bijzondere, openbare (verlichtingen)projecten. Uw idee wordt tot uitgevoerd door een gedreven team van medewerkers die gespecialiseerd zijn in maatwerk en speciale projecten. Creativiteit , vakmanschap en innovatieve technieken visualiseren uw ideeën.
<br></br>
<a href= " title="STRAATVERLICHTING" />
  • In steeds meer Steden in Nederland worden ondergrondse afvalcontainers geplaatst. Bosma metaalbewerking werkt mee aan de realisatie van deze landelijke upgrade op het gebied van afvalverzameling door het vervaardigen van de containers.
<br></br>
<a href= " title="AFVALCONTAINER" />

Bosma Staal BV.

Jul 4, 2013

Ondergrondse afvalcontainers


Bosma metaalbewerking renoveerd voor de Omrin Leeuwarden bijna 150 stuks schiphorst ondergronds afvalcontainers alle polyesteren zuilen worden vervangen door een stalenzuil.

en worden voorbereid voor een smartbox. (passysteem)

Daarbij leveren wij 150 stuks nieuwe GFT zuilen met betonplaat.